NAGYASSZONYOK ÉTTERME

Üdvözöljük a festői környezetben, a Bodrog partján álló Rákóczi-kastélyban! Éttermünk hagyományos magyar ételekkel várja a vendégeket. Kínálatunk minden korosztálynak, ízvilágnak és más elvárásnak igyekszik megfelelni. A Nagyasszonyok Éttermének többéves tapasztalattal rendelkező csapata a zempléni táj jellegnek megfelelő ételekkel vár minden kedves látogatót!

Kérjük, a nagy érdeklődésre való tekintettel asztalfoglalási szándékukat a +421 948 740 880 telefonszámon feltétlenül jelezzék!

Etterem001
Etterem001

Etterem002
Etterem002

Etterem003
Etterem003

BORKÓSTOLÓK

BORKÓSTOLÁS A RÁKÓCZI-KASTÉLYBAN

E táj nem csak egy hősnek, de egy világhírű bornak is a szülőhelye.  A borsi kastély falai között látta meg a napvilágot II. Rákóczi Ferenc fejedelem, és a Rákócziak birtokain, a Tokaji borvidéken terem a világhírű Tokaji Aszú is. II. Rákóczi Ferenc törekvéseihez, szabadságharcához szövetségeseket keresve leveleit e bor kíséretében küldte Európa uralkodóinak. XIV. Lajosról, a Napkirályról jegyezték föl, hogy így kínálta vendégeinek: „VINUM REGNUM, REX VINORUM” (Borok királya, királyok bora).

Szeretnénk Önöket ezzel az élménnyel megajándékozni: hogy remek borokat kóstolhassanak e történelmi helyszínen a reneszánsz borospincében.

Kiváló borszakértőnk segítségével invitáljuk egy hatboros utazásra a fehérborok szerelmeseit, a száraztól egészen a 3 puttonyos aszúborig.

Programunkhoz előfoglalás szükségeltetik az  office@rakoczi.no e-mail címen. Minimális csoportindítási létszámunk 10 fő, maximálisan befogadási lehetőségünk 45 fő. Igény szerint degusztációs tálat is biztosítunk a borkóstoláshoz.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this