MÚZEUM SHOP

Kiallitas-01
Kiallitas-01

Kiallitas-02
Kiallitas-02

Kiallitas-03
Kiallitas-03

Kiallitas-04
Kiallitas-04

Kiallitas-05
Kiallitas-05

Kiallitas-06
Kiallitas-06

Kiallitas-07
Kiallitas-07

Kiallitas-08
Kiallitas-08

Kiallitas-09
Kiallitas-09

Kiallitas-10
Kiallitas-10

Korábban bemutattuk a tematikus játszótér terveit, ezúttal pedig a kastélyban elérhető virtuálisvalóság-játék koncepcióját mutatjuk be. A VR-szemüveggel átélhető élmény reményeink szerint mind a felnőttek, mind a gyerekek körében népszerű lesz.

A négy felvonásban a látogatók először 1676-ba csöppennek: átélhetik, milyen lehetett a kastély, a környezet a későbbi fejedelem születésekor. A játékosok apródok bőrébe bújva segédkeznek a szülés körül.

A második jelenet a II. Rákóczi Ferenc születése után néhány hónappal játszódik, és Zrínyi Ilona, illetve a kis Rákóczi költözéséhez kalauzolja a játékosokat. A történeti hátteret – az első felvonáshoz hasonlóan – itt is egy narrátor mutatja be. A látogatók lovat patkolnak, felpakolják a hintóra az utazóbőröndöket, így segédkezve a nemes hölgy és fia indulásában.

A harmadik felvonásban várostrom részesei lehetnek a résztvevők: a játékosok feladata itt az égő tető oltása, a lovak megmentése.

A negyedik felvonás ismét később játszódik: Rákóczi felnőttként tér vissza a kastélyba, ahol hatalmas lakomával és díszlövéssel fogadják. A játékosok apródként vesznek rész a fejedelem köszöntésében.

MÚZEUM SHOP

ÁRAINK

DIÁK 130 €
FELNŐTT 100 €
CSOPORTOS CSOPORTOS CSOPORTOS CSOPORTOS 80 €
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this